Wie zijn we?

Bestuur en Leiding
Gedreven jongeren voor kinderen

We zijn een gedreven en gemotiveerde leidingsploeg die altijd paraat staat! Niet iedereen wordt zomaar leiding, wanneer we nieuwe jongeren aanwerven als leiding zorgen we ervoor dat ze aan bepaalde criteria volstaan! Het is vanzelfsprekend dat al onze leiders en leidster graag met kinderen bezig zijn! Daarnaast beschikken ze over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

We moedigen onze leiding aan om deel te nemen aan een animator cursus van de VDS (Vlaamse Dienst Speelplein). Tijdens deze animator cursus komen aspecten zoals EHBO, speel- en speltechnieken en nog veel meer aan bod! Op het speelplein zelf voorzien we ook een mini cursus, een inleefdag, waar de nieuwste leiding al een voorproefje krijgt van "het leiding zijn".

Wie zijn we?

Leer ons beter kennen

Het bestuur bestaat uit enkele van onze leidingsploeg, zij wisselen wekelijks af als hoofdverantwoordelijke tijdens de vakanties. Voor vragen i.v.m. inschrijvingen en dergelijke kan je steeds bij hen terecht.

Het bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Rowan Smeets
  • Secretaris: Grace Gendera
  • Bestuurslid: Laura Breugelmans
  • Bestuurslid: Yana Wenzlawski
  • Bestuurslid: Nikos Dermentzoglou

Naast het bestuur hebben we ook nog onze leidingsploeg, die bestaat uit een groep van enthousiaste jongeren tussen 15 en 24 jaar. Elke weekdag van de paasvakantie en zomervakantie staan zij paraat om de kinderen een superfijne namiddag te bezorgen.